Δευτέρα , 7 Απρίλιος 2025

Το καθόλου υγιεινό, αλλά απαράμιλλα γευστικό μυστικό μαγειρικής

Αν θέλετε να πετύχετε γεύση επιπέδου αστεριών Michelin, μας λέει η σεφ και food editor Sarah Stiefvater, τότε πρέπει να σκεφτείτε ανατρεπτικά.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις εδώ, παρά ένα κόλπο βγαλμένο λέει από τα παλιά.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα τηγανίσετε μπέικον για ένα λαχταριστό πρωινό ή brunch, μην πετάξετε το λίπος από το τηγάνι. Αντιθέτως, αποθηκεύστε το σε ένα βαζάκι μέσα στο ψυγείο.

Όταν χρειαστεί λοιπόν να μαγειρέψετε κάτι που προετοιμάζεται σε λάδι, αντικαταστήστε το ελαιόλαδο με το λίπος του μπέικον.

«Δεν θα θελήσετε να ξαναφάτε λαχανάκια Βρυξελλών με τον παλιό τρόπο!», γράφει χαρακτηριστικά…


Source link

Ελέγξτε επίσης

Μαντινεία Σκούρας: Η νέα ετικέτα που προστίθεται στη συλλογή του κτήματος και η αρωματική ένταση που σαγηνεύει

Το Κτήμα Σκούρα παρουσιάζει την κυκλοφορία του νέου της κρασιού: την Μαντινεία Σκούρας. Η νέα κυκλοφορία, …

Daily-News.GR