Κυριακή , 20 Απρίλιος 2025

Το μυστικό γεύσης της σάλτσας ντομάτας

Οι συντάκτες της ιστοσελίδας Taste of Home αποφάσισαν να μοιραστούν με τον κόσμο τα μυστικά που έμαθαν σε σχολές μαγειρικής.

Και η Emily Racette Parulski θυμάται ακόμα τη δασκάλα της να της λέει πως η ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας δεν είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να αποτρέψεις την όξινη γεύση.

Για να μη βγει λοιπόν ξινή η σάλτσα, το καλύτερο είναι να προσθέσεις μια πρέζα μαγειρικής σόδας.

«Ανάμειξε απλώς 1/4 ή 1/2 από ένα κουταλάκι του γλυκού μέσα στην κατσαρόλα και ανακάτεψε για λίγα λεπτά, ώστε να απομακρυνθεί το όξινο από τη γεύση»…


Source link

Ελέγξτε επίσης

Το αυθεντικό ρουμελιώτικο κοκορέτσι και όλα του τα κόλπα –8 συμβουλές για να γίνει λουκούμι

Ο νοστιμότερος μεζές του πασχαλινού τραπεζιού θέλει τέχνη και τεχνική. Για σίγουρη επιτυχία δώστε βάση …

Daily-News.GR