Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα αφράτο και λαχταριστό κέικ που τρώγεται σαν σνακ και σαν επιδόρπιο.
Μπορεί οι συνταγές να είναι πολλές, ένα κέικ όμως για να γίνει αφράτο, να φουσκώσει και να γίνει νόστιμο προϋποθέτει, όχι μόνο συγκεκριμένα υλικά αλλά και συγκεκριμένα βήματα κατά την εκτέλεση.
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε μπει στην κουζίνα και το αποτέλεσμα μας έχει απογοητεύσει, τι κάνουμε όμως λάθος και ποια είναι τα βήματα που εξασφαλίζουν το τέλειο αποτέλεσμα; Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες ψησίματος αλλά και μην πειραματίζεστε με τα υλικά και τις υφές. Η ζαχαροπλαστική διαφέρει από τη μαγειρική και η ακρίβεια παίζει καθοριστικό ρόλο. Χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα σκεύη μέτρησης και καλό θα ήταν να έχετε μια ζυγαριά ακριβείας.
Δείτε το μυστικό συστατικό που θα κάνει τα κέικ σας πάντα αφράτα στο Bovary.gr
Πηγή