Με λίγη μαγειρική φαντασία, μπορείς να δημιουργήσεις σχεδόν τα πάντα αν έχεις στη διάθεσή σου ένα στήθος κοτόπουλου και μερικά μυρωδικά.
Σε πολλούς αρέσει να τρώνε φιλέτο κοτόπουλου καθώς είναι το πιο οικονομικό από τα φιλέτα των κρεατικών. Τόσο το στήθος όσο και το μπούτι έχουν λιγότερα ζωικά λιπαρά από ό,τι τα κόκκινα κρέατα, με το φιλέτο από το στήθος να είναι η πλέον άπαχη επιλογή. Είναι γνωστό πως το προτιμούν όσοι είναι σε δίαιτα.
Επίσης το φιλέτο κοτόπουλου το βρίσκουμε παντού, τόσο σε κρεοπωλεία χύμα, όσο και στα σούπερ μάρκετ, συσκευασμένο σε δισκάκια για να διαλέξουμε αυτό που θέλουμε. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι επειδή έχει κάπως άτονη γεύση, συνδυάζεται με πολλά υλικά. Εμείς βρήκαμε μια συνταγή που γεμίζεις το φιλέτο κοτόπουλου με ντομάτα και τυρί μοτσαρέλα.
Δείτε τη συνταγή για στήθος κοτόπουλο με ντομάτα στο Bovary.gr
Πηγή