Η μαρινάδα δίνει ωραία γεύση στα κρέατα αλλά τα κάνει και ζουμερά.
Ανεξάρτητα από το αν θα ψήσουμε στον φούρνο, στο grill ή και στην ψησταριά και μάλιστα για να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα καλό θα είναι να μείνει το κρέας μας στο ψυγείο για κάποιες ώρες με τη μαρινάδα.
Ανεξάρτητα από το αν θα κάνετε κοτόπουλο, μπριζόλα ή χοιρινό, υπάρχει μια μαρινάδα που αποτελεί σίγουρη επιτυχία για κάθε ουρανίσκο.
Διαβάστε τη συνταγή για τη μαρινάδα, στο Bovary.gr
Πηγή