Μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε τις πιο ωραίες θάλασσες της Μεσογείου, όμως το ψάρι δεν φτάνει στο τραπέζι μας όσο συχνά θα θέλαμε.
Λίγο η τιμή, που είναι τσιμπημένη, λίγο τα κοκαλάκια, λίγοι είναι αυτοί που βάζουν ψάρι στη διατροφή τους περισσότερες από δύο φορές την εβδομάδα. Κι όμως, δεν χρειάζεται να αναζητήσουμε ακριβά ψάρια, αφού στο Super Market μπορούμε να βρούμε έτοιμες φιλεταρισμένες τσιπούρες, καθαρισμένες, ό,τι πρέπει για ένα υγιεινό πιάτο.
Είναι οικονομική και γίνεται στο πι και φι. Ειδικά με αυτή τη συνταγή του Αλέξανδρου Παπανδρέου, θα έχετε ένα ευφάνταστο, πεντανόστιμο πιάτο μέσα σε λίγα λεπτά, φουλ υγιεινό και χορταστικό…
Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr
Πηγή