.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
- 100 γρ. αμύγδαλα φιλέ
- 100 γρ. ζάχαρη
- 50 γρ. μέλι
- 60 γρ. κρέμα γάλακτος
- 100 γρ. κουβερτούρα
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Αρχικά βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι τη ζάχαρη, το μέλι και την κρέμα γάλακτος.
- Αφήνουμε το μείγμα να βράσει, αποσύρουμε από την φωτιά, ρίχνουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε.
- Απλώνουμε σ’ ένα ταψί λαδόχαρτο και βάζουμε 1 μεγάλη κουταλιά από το μείγμα σχηματίζοντας στρογγυλούς δίσκους.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά.
- Όταν οι φλωρεντίνες κρυώσουν, λιώνουμε την κουβερτούρα και όταν αρχίσει και κρυώνει η σοκολάτα βουτάμε το κάτω μέρος και τοποθετούμε με την σοκολάτα προς τα πάνω στην λαδόκολα μέχρι να στεγνώσουν.
Source link