.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 2-4 άτομα
- 8 ολόκληρα αβγά
- 2 ασπράδια
- 2 κουταλιές της σούπας γάλα
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά της σούπας βασιλικό
- 1 κουταλιά της σούπας σχοινόπρασο
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 100 γραμμάρια τυρί τσένταρ
- 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 100 γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 1 μπρόκολο μικρό ψιλοκομμένο
- 1 φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Χτυπάμε τα αβγά και προσθέτουμε το γάλα και το πιπέρι. Ρίχνουμε στα χτυπημένα αβγά το τσένταρ, το κρεμμύδι, τις ντομάτες, το ψιλοκομμένα ζαμπόν, το βασιλικό και το σχοινόπρασο.
- Ρίχνουμε ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κύβους και το σοτάρουμε για 5 λεπτά.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα των αβγών μαζί με το μπρόκολο.
- Αφήνουμε την ομελέτα να σιγοψηθεί για 5 λεπτά και μετά τη βάζουμε στο φούρνο για 5 λεπτά ακόμα.
Source link