.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
- 4 ψωμάκια στρογγυλά ανοιγμένα στη μέση
- 4 φέτες τυρί ένταμ ή κασέρι
- 8 φέτες μπέικον
- 4 αβγά
- μαγιονέζα
- αλάτι
- πιπέρι
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Μέσα σε αντικολλητικό τηγάνι ψήνετε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό και το αφαιρείτε.
- Προσθέτετε στη συνέχεια στο τηγάνι 2 κουταλιές ελαιόλαδο και ρίχνετε τα αβγά αφού τα έχετε χτυπήσει με αλάτι, πιπέρι, και λίγο γάλα.
- Βγάζετε προσεκτικά στην άκρη την ομελέτα.
- Στήνετε τα σάντουιτς. Απλώνετε μια κουταλιά μαγιονέζα στο κάτω μέρος του ψωμιού και συνεχίζετε με μια φέτα τυρί, μπέικον, και την ομελέτα.
- Σκεπάζετε με το πάνω μέρος του ψωμιού και σερβίρετε αμέσως.
Source link