Πασχαλιάτικο γλυκό! Είναι η μόνη εποχή του χρόνου που βρίσκουμε φρέσκα βατόμουρα, επωφεληθείτε.
Υλικά
- 200 γραμμάρια σοκολάτη μαύρη, κουβερτούρα
- 60 γραμμάρια βούτυρο
- 90 γραμμάρια ξανθιά ζάχαρη
- 1 μικρό κουτάκι κρέμα γάλακτος
- 3 αυγά
- 35 γραμμάρια αλεύρι
- 250 γραμμάρια βατόμουρα φρέσκα
Εκτέλεση
- Ανάψτε τον φούρνο στους 150 βαθμούς
- Σε κατσαρολάκι βάλτε την σοκολάτα, το βούτυρο, την ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος
- Ζεστάνετε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά ώσπου να λιώσει η σοκολάτα, ανακατέψτε καλά
- Σε μπολ χτυπήστε τα αυγά καλά και προσθέστε το αλεύρι -Ρίξτε τα στο μείγμα σοκολάτας
- Ανακατέψτε απαλά -Βουτυρώστε τη φόρμα σας, γεμίστε με το μείγμα και στο τέλος βάλτε τα βατόμουρα
- Ψήστε μόνο για 35 λεπτά, για να μείνει μαλακό το brownie
- Διατηρήστε το σε δροσερό μέρος, δεν μπαίνει στο ψυγείο
Πηγή