Εύκολη συνταγή με τόνο και καλαμπόκι
Υλικά για 2-4 άτομα
– 350 γραμμάρια ζυμαρικά
– 2 φύλλα μαρουλιού κομμένα σε λεπτές λωρίδες
– Μία κονσέρβα τόνος
– 200 γραμμάρια καλαμπόκι
– Δύο κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
– 100 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
– 50 γραμμάρια κάππαρη
– Μία κουταλιά της σούπας κέτσαπ
– 1 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα ζυμαρικά για 8 λεπτά, τα στραγγίζουμε καλά και σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.