Υπέροχο πιάτο με μοσχαρίσιο κρέας και σάλτσα από ταμπάσκο
– 1,5 κιλό μοσχάρι σε δίχτυ
– 8 κλωνάρια σέλερι κομμένο
– 6 κρεμμύδια χοντροκομμένα
– 8 καρότα σε ροδέλες
– 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
– Αλάτι
– Πιπέρι
– Λίγο ταμπάσκο
Εκτέλεση
1. Πλένουμε το κρέας, το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα ταψί. Προσθέτουμε τα λαχανικά, το λάδι και νερό και τα βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις.
2. Κατά τη διάρκεια το γυρνάμε για να μην στεγνώσει ενώ όταν τα λαχανικά είναι έτοιμα τα βγάζουμε από το ταψί νωρίτερα. Εάν εξατμιστεί το ζουμί, προσθέτουμε λίγο νεράκι.
3. Περνάμε όλα τα λαχανικά στο μπλέντερ και προσθέτουμε μισή κουταλιά ταμπάσκο. Όταν το κρέας ψηθεί αφαιρούμε το δίχτυ, το κόβουμε σε φέτες και περιχύνουμε με τη σάλτσα.