Σάββατο , 28 Δεκέμβριος 2024

Holy Llama: Το πρώτο plant based bakery της Αθήνας γιόρτασε την τελευταία μέρα του Veganuary

Mε αφορμή την τελευταία ημέρα του Veganuary – ένα μη κερδοσκοπικό εγχείρημα που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να υιοθετήσουν μια φυτική διατροφή – το αγαπημένο creative bakery της Αθήνας Ηoly Llama καλωσόρισε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στην οδό Νίκης, πλήθος εκπροσώπων γεύσης, φίλους και συνεργάτες, σε μια απολαυστική γευστική εμπειρία με plant based επιλογές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Οι CoFounders της Holy Llama Εριέττα Κούρκουλου Λάτση & Κελλίνα Δημητριάδη 
Οι CoFounders της Holy Llama Εριέττα Κούρκουλου Λάτση & Κελλίνα Δημητριάδη 

Πεντανόστιμες φουρνιστές λιχουδιές άνευ ζωικών προϊόντων αλλά και καινούργιες, ευφάνταστες προτάσεις για vegan brunch, κρουασάν, σφολιάτες, λαχταριστές γεμίσεις, παραδοσιακές και μοντέρνες συνταγές – γλυκές και αλμυρές – ήταν μόνο μερικές από τις προτάσεις που παρουσίασε το Holy Llama για το 2024, που έρχονται να πιστοποιήσουν πως μία plant-based επιλογή, δεν υστερεί σε τίποτα από τα πιάτα που έχουμε συνηθίσει.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση 
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση 

Το Holy Llama ξεκίνησε από τον Υμηττό από έναν all day καταπράσινο creative φούρνο, ο οποίος είναι κυρίως εργαστήριο με ένα μικρό σημείο λιανικής στο μπροστινό του μέρος και σερβίρει αρτοποιήματα, γλυκά και μια σειρά από αλμυρά προϊόντα χωρίς ζωικά παράγωγα. Οι δημιουργοί του Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και Κελλίνα Δημητριάδη, οραματίστηκαν ένα bakehouse που θα απευθύνεται σε vegans και μη, ένα brand δηλαδή που θα προσελκύει ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για το καλό φαγητό και θέλουν να απεγκλωβιστούν από το κλισέ που θέλει την ολική χορτοφαγία να είναι μια αποστειρωμένη και άνοστη διατροφή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαριάννα Γκιτσάκη (aka) Surtuko - Μαριλού Παντάκη (aka Madame Ginger)
Μαριάννα Γκιτσάκη (aka) Surtuko – Μαριλού Παντάκη (aka Madame Ginger)

Σήμερα, το Holy Llama έχει δημιουργήσει τον δεύτερο – εστιατορικό αυτή τη φορά – χώρο του στην οδό Νίκης 23 στο Σύνταγμα, ενώ σταδιακά εξελίσσεται στο απόλυτο γευστικό “στέκι” της πόλης, μιας και το μενού έχει στηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει επιλογές από το πρωί για brunch, το μεσημέρι με ένα ελαφρύ γεύμα στο γραφείο μέχρι αμέτρητες λιχουδιές για το τέλος μιας απαιτητικής ημέρας. Ταυτόχρονα, έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στον τομέα του catering δημιουργώντας custom made plant based μενού για κάθε είδους κοινωνική ή επιχειρηματική εκδήλωση.

Η Κελλίνα Δημητριάδη, CoFounder του Holy Llama με την ομάδα του Holy Llama 
Η Κελλίνα Δημητριάδη, CoFounder του Holy Llama με την ομάδα του Holy Llama 
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Πηγή