Κανελόνια με μανιτάρια και μπέικον
01 Αυγούστου 2016, 12:00
Μαγειρική
104 Προβολές
Συνταγή για νόστιμο πιάτο
Υλικά για 4-6 άτομα
- 120 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
- 100 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
- 4 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντομάτας
- 120 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
- αλάτι και πιπέρι
- 20 βρασμένα κανελόνια
- 200 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 250 ml μαγιονέζα
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνετε τα μανιτάρια και το μπέικον και αλατοπιπερώνετε. Κατόπιν τα ρίχνετε στο τηγάνι και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.
- Έπειτα ρίχνετε τα σοταρισμένα υλικά σε ένα μπολάκι μαζί με τη μαγιονέζα, την παρμεζάνα και τη φρυγανιά.
- Τα ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε προσεκτικά τα κανελόνια με ένα κουταλάκι ή κορνέ.
- Τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας και τα πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.