Τρίτη , 24 Δεκέμβριος 2024
Κυπριακή σεφταλιά

Κυπριακή σεφταλιά

Ιδανικός μεζές για το τραπέζι σας

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 1 κιλό κιμά χοιρινό και βοδινό
  • 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4 κουταλιές αλεσμένη φρυγανιά
  • Δυόσμος
  • Κανέλα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μισό ποτήρι νερό παγωμένο
  • 1 μπόλια

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά και αφήνουμε περίπου 2 ώρες να ενωθούν οι γεύσεις. Ξεπλένουμε καλά την μπόλια και τυλίγουμε τα σεφταλιά.
  2. Σιγοψήνουμε στα κάρβουνα, σε μέτρια φωτιά.