Ζεστά και γευστικά μπαστουνάκια
Υλικά για 2-4 άτομα
– 120 γραμμάρια ταχίνι
– Μισό κιλό αλεύρι
– 2 φακελάκια ξερή μαγιά
– Μισό φλιτζάνι μέλι
– 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό
– Μισό κουταλάκι αλάτι
– Σουσάμι
Εκτέλεση
1. Ζυμώνουμε τα υλικά, φτιάχνουμε μια ζύμη εύπλαστη και την αφήνουμε περίπου 1 ώρα να φουσκώσει.
2. Πλάθουμε πολύ λεπτά μπαστουνάκια και στη συνέχεια βάζουμε σε ένα πιάτο λίγο νερό και σε ένα άλλο το σουσάμι και βουτάμε μέσα τα μπαστουνάκια μας.
3. Τα ψήνουμε σε λαδωμένο ταψί στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.