.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
- 3 κουταλιές σούπας μαρμελάδα φράουλα
- 1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
- 1 φλιτζάνι δημητριακά ολικής άλεσης
- 1 κουταλιά σούπας σουσάμι
- 1/4 φλιτζανιού αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
- 1 βανίλια
- 1 κουταλιά σούπας μαύρη ζάχαρη
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Αρχικά χτυπάτε ελαφρώς στο μίξερ τα ξεφλουδισμένα αμύγδαλα για να σπάσουν σε μικρότερα κομμάτια.
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε τις νιφάδες βρώμης, τα δημητριακά ολικής άλεσης, τα αμύγδαλα, το σουσάμι, τη βανίλια και τη μαύρη ζάχαρη.
- Σε ένα ποτήρι αραιώνετε τη μαρμελάδα φράουλα με λίγο νερό και την προσθέτετε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε καλά ώστε να μην μείνει κανένα στεγνό σημείο.
- Απλώνετε το μείγμα σε λαδόκολλα σε τετράγωνο ταψί με πάχος 1 εκατοστό. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.
- Αφήνετε να κρυώσει και κόβετε σε ίσα κομμάτια.
Source link