Λαχταριστά κεκάκια με έντονη γεύση και άρωμα μυρωδικών
– 200 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)
– 1 κουταλιά του γλυκού μπεικιν πάουντερ
– 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
– 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
– 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
– 2 αυγά
– 100 γραμμάρια γάλα
– 150 γραμμάρια τυρί κρέμα
– 3/4 φλιτζανιού ρεγκατο τριμμένο
– Ζαμπόν, μπέικον ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το τυρί κρέμα.
2. Βάζουμε το λάδι, και προσθέτουμε τα τυριά και το αλεύρι με το μπέικιν καθώς και τα υπόλοιπα υλικά.
3. Μοιράζουμε σε ελαφρά λαδωμένες θήκες για μάφιν ή κεκάκια.
4. Ψήνουμε στους 180 στον αέρα για 20 λεπτά.