Αλμυρά κεκάκια με πλούσια γεύση
Υλικά για 4-6 άτομα
- 200 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)
- 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
- 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
- 2 αυγά
- 150 γραμμάρια γάλα
- 150 γραμμάρια τυρί κρέμα
- 1/2 φλιτζάνι ρεγκάτο τριμμένο
- 1/2 φλιτζάνι ζαμπόν, μπέικον ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το τυρί κρέμα.
- Βάζουμε το λάδι, και προσθέτουμε τα τυριά και το αλεύρι με το μπέικιν, καθώς και τα υπόλοιπα υλικά.
- Μοιράζουμε σε ελαφρά λαδωμένες θήκες για μάφιν ή κεκάκια.
- Ψήνουμε στους 180 στον αέρα για 20 έως 25 λεπτά.
Πηγή: newsbeast.gr