Μους σοκολάτας με χαμηλά λιπαρά
26 Αυγούστου 2016, 17:00
Μαγειρική
76 Προβολές
Απολαύστε χωρίς τύψεις!
Υλικά για 2 άτομα
- ψιλοκομμένα φρέσκα φρούτα (φράουλες, μπανάνες, πορτοκάλια)
- 4-5 ξυλαράκια κανέλα
- 100 γραμμάρια κουβερτούρα
- 1 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος light 3%
- λίγο κονιάκ
Εκτέλεση
- Βάζετε την κρέμα γάλακτος στην κατάψυξη για 10 λεπτά, ώστε να είναι πολύ κρύα. Κατόπιν λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν – μαρί.
- Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ και την προσθέτετε στη σοκολάτα. Ενώ ανακατεύετε ρίχνετε και το κονιάκ.
- Σερβίρετε σε μπολάκια σε στρώσεις πρώτα σοκολάτα και μετά φρούτα και ούτω καθεξής.
- Τέλος, ρίχνετε ξυλάκια κανέλας πάνω στα φρούτα. Αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει πριν το σερβίρετε.