.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 6 άτομα
- 250 γραμμάρια μύρτιλλα καθαρισμένα
- 1-1/2 φλιτζάνι αλεύρι ολικής αλέσεως
- 3 φακελάκια στέβια σκόνη (5 γραμμάρια)
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι μαγειρική σόδα
- 1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
- 1/2 κουταλιά γλυκού κανέλα
- 1/4 φλιτζάνι λάδι
- 1 αυγό
- 1 κουταλιά του γλυκού βανίλια εσάνς
- 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι
- 60 ml γάλα
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Χτυπάμε μαζί το λάδι, το αυγό και τη βανίλια. Ρίχνετε το γιαούρτι με το γάλα ανακατεύοντας.
- Στη συνέχεια ανακατεύουμε μαζί το αλεύρι, τη σόδα, το αλάτι και τη στέβια. Βάζετε τα ξηρά συστατικά μαζί με τα υγρά, ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Στη συνέχεια προσθέστε και τα μύρτιλλα ανακατεύοντας άλλη μια φορά.
- Βάζετε το μείγμα σε φόρμα με 12 θέσεις muffins με 12 χάρτινα φορμάκια και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
Source link