Λαχταριστό και ελαφρύ πιάτο
Υλικά για 2-4 άτομα
– 1 πακέτο noodles αυγού
– 4 καρότα βρασμένα
– 2 κούπες καλαμπόκι
– 1 κόκκινη πιπεριά
– 1 μεγάλο κρεμμύδι
– Λίγο μαρούλι
– 4 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγια
– 1 ½ φλιτζάνι μανιτάρια κομμένα σε φέτες
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και βράζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Αφού τα σουρώσουμε καλό είναι να τα ανακατέψουμε στην κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι στο οποίο έχουμε ζεσταίνει λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει και στη συνέχεια ρίχνουμε 4 καρότα βρασμένα, 1½ φλιτζάνι μανιτάρια κομμένα σε φέτες, 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε φέτες και το καλαμπόκι και τα φέρνουμε μια-δυο βόλτες.
- Στο σημείο αυτό ρίχνουμε στο τηγάνι τα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
- Στο τέλος προσθέτουμε 4 κουταλιές της σούπας σόγια και την ανακατεύουμε και αυτή.
- Τα noodles σερβίρονται ζεστά αμέσως μόλις ετοιμαστούν. Πασπαλίζουμε με λίγο βρασμένο μαρούλι και σερβίρουμε.