Υλικά
– Τρεις μεγάλες ντομάτες
– Ένα κρεμμύδι
– Κεφαλοτύρι τριμμένο
– Ένα αυγό
– Αλεύρι
– Μία σκελίδα σκόρδο
– Δυόσμος
– Βασιλικός
– Μαϊντανός
– Ρίγανη
– Μία κουταλιά της σούπας κέτσαπ
– Λάδι
– Αλάτι
– Πιπέρι
Εκτέλεση
- Παίρνουμε τις ντομάτες μας, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τις βάζουμε σε σουρωτήρι για να φύγουν τα υγρά.
- Ανακατεύουμε τη ντομάτα με τα υπόλοιπα υλικά και βάζουμε λίγο αλεύρι ώστε να γίνει το μείγμα σαν κεφτές και να τους τηγανίσουμε.