Το αυγό ποσέ είναι η πιο υγιεινή και νόστιμη εκδοχή του μαγειρεμένου αυγού αλλά αποτελεί δύσκολο «κεφάλαιο» στη μαγειρική.
Τα εστιατόρια που σερβίρουν brunch και πρωινά, τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούν στις συνταγές τους κυρίως με ποσέ αυγά, όχι μόνο γιατί είναι υγιεινά, αλλά γιατί με την μέθοδο αυτή του βρασμού πετυχαίνουν την τέλεια πυκνότητα. Έτσι το αυγό είναι απ’ έξω αφράτο και μέσα υδαρές όσο πρέπει.
Εμείς ανακαλύψαμε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον πιο εύκολο τρόπο για να φτιάξουμε αυγό ποσέ, με τη βοήθεια μια κουτάλας.
Δείτε πώς θα κάνετε το τέλειο ποσέ αυγό, στο Bovary.gr
Πηγή