Πέμπτη , 9 Ιανουάριος 2025

Μαγειρική

Διάσημος σεφ αποκαλύπτει το μυστικό για να φτιάξεις το καλύτερο και πιο λαχταριστό γαλλικό τοστ

Το brunch έχει γίνει πλέον μέρος της ζωή μας. Τι πιο ωραίο από ένα Κυριακάτικο brunch σε μια υπέροχη αυλή με την παρέα σου; Ένα …

Διαβάστε περισσότερα »

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα παραδοσιακή Κεφαλονίτικη κρεατόπιτα δεν ξέρεις τι χάνεις

Μπορεί σιγά σιγά να αφήνουμε πίσω το καλοκαίρι, δεν θα αφήσουμε όμως εύκολα πίσω τα κιλά που πήραμε. Για να τιμήσω αυτά τα τρία νέα …

Διαβάστε περισσότερα »

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα παραδοσιακή Κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα δεν ξέρεις τι χάνεις

Μπορεί σιγά σιγά να αφήνουμε πίσω το καλοκαίρι, δεν θα αφήσουμε όμως εύκολα πίσω τα κιλά που πήραμε. Για να τιμήσω αυτά τα τρία νέα …

Διαβάστε περισσότερα »

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα παραδοσιακή Καφαλλονίτικη κρεατόπιτα δεν ξέρεις τι χάνεις

Μπορεί σιγά σιγά να αφήνουμε πίσω το καλοκαίρι, δεν θα αφήσουμε όμως εύκολα πίσω τα κιλά που πήραμε. Για να τιμήσω αυτά τα τρία νέα …

Διαβάστε περισσότερα »

Ταούκ Γκιοσού: Το αρχοντικό γλυκό της Ανατολής έχει μέσα κοτόπουλο και είναι ένα ποίημα

To Tαούκ Γκιοσού είναι ένα μοναδικό γλυκό από την ανατολίτικη κουζίνα, διάσημο για τη ιδιαιτερότητά του να περιέχει αλεσμένο στήθος κοτόπουλου.  Ταούκ σημαίνει κότα και γκιοσού σημαίνει στήθος, άρα έχουμε ένα υπέροχο …

Διαβάστε περισσότερα »

Μουστάρδα «Απαλή» από την Οξοποιία Ζαφειρόπουλος

Απαλή γεύση, βελούδινη υφή, Μεσογειακό ταπεραμέντο.  Η νέα μουστάρδα «Απαλή» εγκαινιάζει την καινούργια σειρά προϊόντων μουστάρδας της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος. Πλούσια σε σιναρόσπορο και κουρκουμά, και …

Διαβάστε περισσότερα »

Πατάτες γιαχνί

.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; } Υλικά για 4 άτομα 1 κιλό πατάτες 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του γλυκού χυμός λεμονιού …

Διαβάστε περισσότερα »