Τρίτη , 26 Νοέμβριος 2024

Μαγειρική

Παστινάκι: Ιδού το λαχανικό που κάνει τόσο ντόρο στο MasterChef -Πώς μαγειρεύεται, τι γεύση έχει

Μπορεί στο φετινό Master Chef οι παίκτες να μιλάνε περισσότερο από όσο μαγειρεύουν, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη σε ένα ριάλιτι (ακόμη και …

Διαβάστε περισσότερα »

Πανεύκολο παγωτό λεμόνι με μόλις τέσσερα υλικά -Η φανταστική συνταγή του Γαβριήλ Νικολαΐδη | GASTRONOMIE

Για το τριήμερο Αγίου Πνεύματος, η τέλεια συνταγή για να δημιουργήσετε είναι αυτή ενός παγωτού, που θα βγει απευθείας από την δική σας κατάψυξη. Η …

Διαβάστε περισσότερα »

Αυτό το παγωτό μπανάνα γίνεται σε χρόνο ρεκόρ -Σούπερ υγιεινή συνταγή, με μόλις 4 υλικά | GASTRONOMIE

Το καλοκαίρι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μπολ γεμάτο παγωτό! Δροσερό και γευστικό, απόλαυση για τον ουρανίσκο μας. Στο σπίτι, στην παραλία, με πολλές, …

Διαβάστε περισσότερα »

Βήμα βήμα η συνταγή για τα πιο αφράτα κεφτεδάκια που έχετε φάει ποτέ | GASTRONOMIE

Κεφτεδάκια.Φαγητό συνδεδεμένο με το ελληνικό καλοκαίρι, οπότε τι καλύτερο από το να δούμε μια συνταγή-εγγύηση για τους πιο αφράτους κεφτέδες που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Τα …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για σπανακόρυζο -Τα μυστικά της γιαγιάς | GASTRONOMIE

Σπανακόρυζο μια κλασική ελληνική, καλοκαιρινή συνταγή. Το σπανακόρυζο είναι ένα φαγητό απλό, κλασικό και πολύ υγιεινό. Με φανατικούς οπαδούς και φανατικούς εχθρούς. Οι εχθροί του, …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για κολοκυθάκια γεμιστά με σος γιαουρτιού | GASTRONOMIE

Αυτή η συνταγή έρχεται να αλλάξει όλα όσα γνωρίζατε για τα γεμιστά κολοκυθάκια. Δεν σερβίρονται αυγολέμονο, αλλά με μια απίθανη σος γιαουρτιού. Το κολοκυθάκι με …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για τα πιο αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια -Τα 5 αδιανόητα εύκολα μυστικά | GASTRONOMIE

Σκέφτεστε πιο κλασική επιλογή από ένα πιάτο με μπιφτέκια και πατάτες στο φούρνο; Το στοίχημα σε αυτή τη συνταγή είναι να μην καταλήξετε με σφιχτά …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για μπισκότα βουτύρου, σαν της γιαγιάς -Πανεύκολα, χρειάζονται μόνο 3 υλικά | GASTRONOMIE

Αυτή η συνταγή έρχεται να μας ταξιδέψει στα παιδικά μας χρόνια, τότε που ανοίγαμε το μεταλλικό κουτί για να φάμε μπισκότα στο σπίτι της γιαγιάς. …

Διαβάστε περισσότερα »

Πεντανόστιμα τρουφάκια με μόνο 2 υλικά: Η πανεύκολη συνταγή που κάνει πάταγο στο TikTok | GASTRONOMIE

Οι λάτρεις της σοκολάτας δεν μπορούν να αντισταθούν σε ένα λαχταριστό κομμάτι, πόσο μάλλον στα σοκολατάκια. Είναι τόσο μικρά, αλλά πεντανόστιμα και ποτέ δεν φτάνει …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για κρακελέ μπισκότα με σοκολάτα -Η πεντανόστιμη λιχουδιά που γίνεται πανεύκολα | GASTRONOMIE

Υπάρχει κάποιος που να μην λατρεύει τα μπισκότα; Τραγανά ή μαλακά αλλά πεντανόστιμα που πάνε τέλεια με τον καφέ το πρωί και το απόγευμα, στο …

Διαβάστε περισσότερα »

Γέμιση γαλοπούλας: Αυτή η συνταγή της Βέφας Αλεξιάδου παραμένει αξεπέραστη -Τρώγεται και σκέτη | GASTRONOMIE

Εχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που η Βέφα Αλεξιάδου μοίραζε απλόχερα τις πεντανόστιμες μαμαδίστικες συνταγές (και συμβουλές) της μέσα από τα τηλεοπτικά πλατό. Οσοι …

Διαβάστε περισσότερα »

To κόλπο για να μαγειρέψετε δυο φαγητά ή και περισσότερα, μαζί, στον φούρνο | GASTRONOMIE

Θέλετε να μαγειρέψετε κάτι γρήγορα αλλά η κουζίνα σας είναι αργή και δεν… συνεργάζεται; Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να μαγειρέψετε όχι ένα, αλλά …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για αδιανόητα αφράτα κεφτεδάκια με ούζο -Το κόλπο για να είναι τραγανά | GASTRONOMIE

Αν οι μεζέδες είχαν εκπρόσωπο, τότε αυτή η συνταγή για κεφτεδάκια θα ήταν σίγουρα ο πιο άξιος εκπρόσωπός τους. Το κεφτεδάκι μπορεί να μοιάζει απλό, …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για την πιο διάσημη «τυλιχτή» ομελέτα -Το «δείπνο των 30 δευτερολέπτων» | GASTRONOMIE

Είναι εκείνες οι πανεύκολες, απλές συνταγές, που αν επιτύχουν, μπορούν να προσφέρουν ασύγκριτη απόλαυση. Η ομελέτα αυτή είναι μια συνταγή που έγινε διάσημη σε ολόκληρη …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για πεντανόστιμη παραδοσιακή μπομπότα -Το «ψωμί των φτωχών» σερβίρεται και αλμυρό και γλυκό | GASTRONOMIE

Η συνταγή αυτή για ψωμί από αλεύρι καλαμποκιού έχει τις ρίζες της πολύ βαθιά στην ελληνική γαστρονομία. Για την ακρίβεια, λέγεται πως αυτό το ψωμί …

Διαβάστε περισσότερα »

Πώς θα ξαλμυρίσετε σωστά τον παστό μπακαλιάρο | GASTRONOMIE

Η επέτειος της Ελληνικής Επανάστασης πλησιάζει και σε κάθε σπίτι ένα πιάτο μόνο σερβίρεται στο μεσημεριανό τραπέζι… Μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι η συνταγή που επιβάλλει η …

Διαβάστε περισσότερα »

Αβοκάντο: Το (πανεύκολο) κόλπο για να ωριμάσει σε λίγες ώρες

Το αβοκάντο όταν το πρωτοδοκιμάσεις μπορεί να σε ξενίσει, αλλά στη δεύτερη φορά το ερωτεύεσαι. Και αφού το ερωτευτείς και το θελήσεις απεγνωσμένα, θα διαπιστώσεις …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή: Βραστό, ποσέ και τηγανητό -Τα μυστικά του Πάνου Ιωαννίδη για τέλειο αυγό

Τελικά πόσο εύκολο είναι να βράσει κανείς ένα αυγό; Αν κριτής για το αποτέλεσμα είναι κάποιος σεφ του MasterChef, μάλλον δεν είναι και ό, τι …

Διαβάστε περισσότερα »