Τετάρτη , 8 Ιανουάριος 2025

Μαγειρική

Φυτούρα, το παραδοσιακό γλυκό της Ζακύνθου -Πεντανόστιμο, ιδανικό για την περίοδο της νηστείας

Οποιος έχει επισκεφτεί την Ζάκυνθο, θα το έχει δοκιμάσει σίγουρα. Η φυτούρα είναι το παραδοσιακό γλυκό της Ζακύνθου. Μοιάζει λίγο με σιμιγδαλένιο χαλβά μιας και φτιάχνεται …

Διαβάστε περισσότερα »

Τα 8 πιο συχνά λάθη στη μαγειρική -Δεν γίνονται ποτέ από έναν επαγγελματία σεφ

H μαγειρική μετατρέπει την κουζίνα σε ένα δημιουργικό εργαστήρι: τα υλικά ανακατεύονται και ξυπνούν τις αισθήσεις. Είναι γεγονός ότι το μυαλό ξεκουράζεται πραγματικά μόνο μέσα …

Διαβάστε περισσότερα »

Απολαύστε την 25η Μαρτίου με μπακαλιάρο σκορδαλιά της σεφ Ελένης Ψυχούλη

Η μεγάλη γιορτή της 25ης Μαρτίου είναι κοντά και το παραδοσιακό, ελληνικό τραπέζι επιβάλλει μπακαλιάρο σκορδαλιά και λευκό, καλό κρασί. Η αγαπημένη σεφ Ελένη Ψυχούλη …

Διαβάστε περισσότερα »

Μανιτάρια με σκόρδο στο τηγάνι

Διαβάστε πόσο ωφέλιμα είναι τα μανιτάρια! Υπάρχουν εξαιρετικές ποικιλίες ελληνικών μανιταριών, είναι εποχής, γευτείτε τα. Υλικά 500 γραμμάρια μανιτάρια (πάρτε ό,τι βρείτε, έχει υπέροχα ελληνικά, …

Διαβάστε περισσότερα »