Πέμπτη , 9 Ιανουάριος 2025

Μαγειρική

Γιατί δεν πρέπει να τρώμε ωμή ζύμη πριν μπει στον φούρνο -Τι αναφέρει έρευνα

Κανείς μας δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα γλυκό. Λαχταριστό, ζεστό από τον φούρνο, τι καλύτερο; Μάλιστα, μερικές φορές, ανυπομονούμε τόσο πολύ που τσιμπάμε την ωμή …

Διαβάστε περισσότερα »

Ώρα για φθινοπωρινό γλυκό με λίγες θερμίδες -Μηλόπιτα με κανέλα και σταφίδα του Στέλιου Παρλιάρου

Το φθινόπωρο ήρθε μαζί με κρύο. Τι καλύτερο από ένα άκρως φθινοπωρινό γλυκό που συνδυάζεται τέλεια με ζεστό καφέ και καλή παρέα; Ο νους μας …

Διαβάστε περισσότερα »

Γκρατέν αγκινάρας

Αυτό το κλασικό εβραϊκό πιάτοσερβίρεται ως κυρίως, ως ορεκτικό σε ένα εορταστικό τραπέζι ή σε μπουφέ. Πάει πολύ με τραγανές πιτούλες. Γκρατέν ονομάζεται κάθε φαγητό που μπαίνει στο …

Διαβάστε περισσότερα »