Βάζετε στο μίξερ το εβαπορέ και το ζαχαρούχο και χτυπάτε για 5 λεπτά. Έπειτα προσθέτετε την σαντιγί σε σκόνη και χτυπάτε γύρω στα 10 λεπτά ή μέχρι να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα.
Παίρνετε ένα τετράγωνο ταψί και στρώνετε τον πάτο με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση όλα.
Ρίχνετε από πάνω την κρέμα και σκεπάζετε πάλι με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση.
Βάζετε το ταψί στην κατάψυξη και περιμένετε να παγώσει για περίπου 5 ώρες. Όταν παγώσει κόβετε με το μαχαίρι.
Για να μην κάτσουν άσχημα τα μπισκότα στο πάνω μέρος θα τα στρώσετε αφού κρυώσει το παγωτό μετά από 3 ή 4 ώρες.
Αν έχετε παγωτομηχανή το παραλείπετε αυτό το βήμα.
Οι φακές είναι ένα από τα πιο θρεπτικά και αγαπημένα φαγητά της νηστείας. Είναι πλούσιες …
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.