Υλικά
300γρ χυμό πορτοκάλι
650γρ καρπούζι (μόνο το κόκκινο)
300γρ. ζάχαρη
Εκτέλεση
Περνάμε το καρπούζι από τον αποχυμωτή και συλλέγουμε το χυμό του σε μια κανάτα. Σε ένα μπολ βάζουμε το χυμό του καρπουζιού, το χυμό του πορτοκαλιού και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Ρίχνουμε το μίγμα μας σε σιδερένιο κουτί κατάψυξης και το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες. Όταν θελήσουμε να σερβίρουμε το βγάζουμε από την κατάψυξη και ξύνουμε την επιφάνεια με ένα πιρούνι.
Πηγή: neadiatrofis.gr