Ένα εύκολο και συγχρόνως εντυπωσιακό πιάτο
Πλατό με αχλάδι ροδάκινο με ζαμπόν ή προσούτο, μπουκιές μοτσαρέλα σε φρούτο εποχής, κρέμα τυριών με καρύδια, πικάντικο λουκάνικο.Υλικά συνταγής
– Φρούτα, ροδάκινο, αχλάδι, πεπόνι, πορτοκάλι
– Κάρδαμο
– ρόκα
– βασιλικό
– Μοτσαρέλα 12 φέτες
– Λουκάνικο πικάντικο
– Καρύδια
– ζαμπόν ή προσούτο
– Κρέμα τυριών Μουστάρδα
– μαρούλι
– Φρούτα, ροδάκινο, αχλάδι, πεπόνι, πορτοκάλι
– Κάρδαμο
– ρόκα
– βασιλικό
– Μοτσαρέλα 12 φέτες
– Λουκάνικο πικάντικο
– Καρύδια
– ζαμπόν ή προσούτο
– Κρέμα τυριών Μουστάρδα
– μαρούλι
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
1. Κόβουμε την μοτσαρέλα σε 12 φέτες.2. Στην συνέχεια παίρνουμε τα φρούτα εποχής και τα κόβουμε σε μικρά τεμάχια
1. Κόβουμε την μοτσαρέλα σε 12 φέτες.2. Στην συνέχεια παίρνουμε τα φρούτα εποχής και τα κόβουμε σε μικρά τεμάχια
3. Τυλίγουμε το κάθε φρούτο με την μοτσαρέλα και τοποθετούμε από πάνω από ένα φύλλο κάρδαμο ή ρόκα ή βασιλικό και το τοποθετούμε στην πιατέλα ομοίομορφα.
4. Κόβουμε σε ροδέλες το λουκάνικο και το ψήνουμε.
5. Τοποθετούμε τις ροδέλες λουκάνικο στην πιατέλα με τα φρούτα.
6. Ρίχνουμε τα καρύδια και τοποθετούμε και την κρέμα τυριού και μουστάρδας.
7. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού.
Πηγή: newsbeast.gr