Πόσες φορές σας έχει τύχει την ώρα που μαγειρεύετε να σας πέσει λίγο παραπάνω το αλάτι και το φαγητό να γίνεται λύσσα;
Αν όχι πολλές, σίγουρα αρκετές, ειδικά αν είστε νέα νοικοκυρά. Εμείς όμως όπως κάθε φορά έτσι και τώρα σας έχουμε τη λύση στο πρόβλημα αυτό! Δε θα πάει χαμένος ο κόπος σας. Αυτό που πρέπει να έχετε είναι πατάτα! Ναι σωστά διαβάσατε.
Ρίχτε στην κατσαρόλα μια ωμή ξεφλουδισμένη και χαραγμένη σε διάφορα σημεία πατάτα. Η πατάτα απορροφάει το αλάτι. Επίσης αντί για πατάτα μπορείτε να βάλετε 1/4 ψωμί μπαγιάτικο. Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε.
Πηγή: mothersblog.gr