Υλικά
250 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο κομμένο σε κύβους
4 σπαράγγια αποφλοιωμένα και κομμένα σε κύβους
1 κούπα τσαγιού ρύζι Arborio
2 κ.σ. ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι
2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο
1 κ.γ. εστραγκόν φρέσκο ψιλοκομμένο
½ κούπα τσαγιού λευκό κρασί
3 ½ κούπες τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
1 κ.σ. Χωριό βούτυρο αγελάδος
2 κ.σ. Χωριό Ποικιλία τριμμένων τυριών με γραβιέρα
Αλάτι
Πράσινο πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το ρύζι και με ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ξανθύνει. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε το ζωμό κοτόπουλου. Σιγοβράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις εξατμιστούν τα μισά υγρά προσθέτουμε το μοσχάρι και μετά από 1 λεπτό τα σπαράγγια. Αλατοπιπερώνουμε. Μόλις χυλώσει αποσύρουμε από τη φωτιά και δένουμε με το βούτυρο, τα τυριά και στο τέλος το ψιλοκομμένο εστραγκόν.