Το παγωτό το καλοκαίρι έχει την τιμητική του. Εμείς σας προτείνουμε να το φτιάξετε εύκολα και γρήγορα στο σπίτι χρησιμοποιώντας τρία μόνο υλικά.
ΥΛΙΚΑ:
• 2 κουτιά εβαπορέ γάλατα
• 1 κουτί ζαχαρούχο
• 1 κουτί γκαρνι σοκολάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Σε ένα μπολ αδειάζετε το γάλα και το αφήνετε στην κατάψυξη για 4-5 ώρες το πολύ.
2. Αφού το βγάλετε το χτυπάτε στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει καλά. Μετά ρίχνετε το ζαχαρούχο και το γκαρνί.
3. Τέλος το βάζετε σε τάπερ και στην κατάψυξη.
Πηγή: mothersblog.gr