Εύκολη και γρήγορη συνταγή για να φτιάξετε ένα λαχταριστό πιάτο
Υλικά
– 4 μοσχαρίσια ή χοιρινά σνίτσελ
– 250 γραμμάρια τρίμμα φρυγανιάς
– 2 χτυπημένα αυγά
– 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φασκόμηλο
– Ελαιόλαδο
– Αλάτι
– Πιπέρι
Εκτέλεση
- Χτυπάμε την τριμμένη φρυγανιά με το φασκόμηλο στο μούλτι. Ανακατεύουμε με αλατοπίπερο και το στρώνουμε σε ένα πιάτο.
- Βουτάμε τα σνίτσελ στο αυγό και μετά και από τις δύο πλευρές στο τρίμμα φρυγανιάς.
- Στρώνουμε τα σνίτσελ σε ένα ταψί και τα βάζουμε να ψηθούν στο γκριλ του φούρνου για 10 λεπτά. Τότε τα γυρνάμε από την άλλη πλευρά και τα ψήνουμε για άλλα 8 λεπτά.
- Τα σνίτσελ μας είναι έτοιμα.