Εύκολη και γρήγορη συνταγή
Υλικά για 4-6 άτομα
– 1 φύλλο σφολιάτας
– 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα για πίτσα ή σάλτσα ντομάτας
– 170 γραμμάρια φέτες πεπερόνι
– 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο σπανάκι
– 1 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα
– ¼ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
– αλάτι
Εκτέλεση
– Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς C και απλώστε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα μεγάλο ταψί.
– Ανοίξτε το φύλλο σφολιάτας σε λεπτό φύλλο σε αλευρωμένη επιφάνεια. Στη συνέχεια με ένα κουτάλι απλώστε τη σάλτσα ντομάτας πάνω στη σφολιάτα.
– Απλώστε τις φέτες πεπερόνι και το σπανάκι. Στη συνέχεια πασπαλίστε με το τυρί.
– Στη συνέχεια τυλίγετε το φύλλο σε ρολό και κόβετε σε λεπτές φέτες 1 εκ. Τοποθετήστε τα στο φύλλο λαδόκολλας και ψήνετε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.