Υλικά για 2-4 άτομα
– 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
– 250 γραμμάρια ταλατέλες
– 6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
– 2 κουταλιές του γλυκού βούτυρο
– λευκό πιπέρι, μοσχοκάρυδο, αλάτι
– Γραβιέρα τριμμένη για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τις ταλιατέλες για 8 λεπτά και μετά στραγγίζουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το βούτυρο στη κατσαρόλα και καίμε τις ταλιατέλες ανακατεύοντας τα πολύ καλά.
- Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα για περίπου 2 λεπτά σε μέτρια εστία.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα στο τηγάνι και ζεσταίνουμε 2 -3 λεπτά μέχρι να λιώσει. Έπειτα προσθέτουμε τις ταλιατέλες στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά. Τέλος σερβίρουμε με τυρί τριμμένο.