Τηγανιτά βλίτα
16 Σεπτεμβρίου 2016, 12:00
Μαγειρική
79 Προβολές
Για ένα νόστιμο και υγιεινό ορεκτικό
Υλικά για 4-6 άτομα
- 1 κιλό βλίτα πλυμένα
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 100 γραμμάρια τυρί φέτα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένετε και καθαρίζετε τα βλίτα.
- Στη συνέχεια τα βάζετε σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και τα αφήνετε να βράσουν για 10 λεπτά.
- Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνετε και τα μεταφέρετε σε ένα μπολ.
- Τρίβετε στον τρίφτη το κρεμμύδι.
- Ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και βάζετε μέσα το κρεμμύδι για να το σοτάρετε.
- Το αφήνετε μέχρι να πάρει χρώμα.
- Όταν πάρει χρώμα, αρχίζετε να ρίχνετε σιγά- σιγά τα βλίτα και τα ανακατεύετε με το κρεμμύδι.