Η φασολάδα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας και καθιερώθηκε ως το εθνικό μας φαγητό.
Ανάλογα με τα γούστα μας μπορούμε να την κάνουμε άσπρη ή αλλιώς κοκκινιστή, αλλά σίγουρα δεν την έχεις μαγειρέψει όπως κάνει ο Ακης Πετρετζίκης.
Ο γνωστός σεφ σου δείχνει τον τρόπο να φτιάξεις την πιο νόστιμη φασολάδα που έχεις κάνει ποτέ, βάζοντας ένα υλικό που υπάρχει στην κουζίνα σου και δεν πάει με τίποτα το μυαλό σου ποιο είναι αυτό.
Οπως σου εξηγεί στο βίντεο, ο Ακης Πετρετζίκης βάζει ένα φρούτο στην φασολάδα του για να δέσει καλύτερα η σάλτσα μέσα στην κατσαρόλα.
Δες ποιο είναι το «μαγικό» υλικό που βάζει ο Ακης Πετρετζίκης στη φασολάδα του για να χυλώνει στο bovary.gr
Πηγή