Υλικά για 4-6 άτομα
– 2 κούπες τριμμένο κέικ σοκολάτα
– 1/2 κούπα σοκολατένια τρούφα
– 1/4 κούπας μαύρο ρούμι
– 50 γραμμάρια ψιλοκομμένες σταφίδες
– 3/4 κούπας τριμμένη ινδική καρύδα
– 1/4 κούπας ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση
- Βάζουμε τις ψιλοκομμένες σταφίδες και το μισό ρούμι σε κατσαρολάκι στη φωτιά. Μόλις πάρουν βράση, τις κατεβάζουμε και τις αφήνουμε 4 λεπτά να τραβήξουν.
- Αδειάζουμε τις σταφίδες, μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μπολ και τα ανακατεύουμε καλά, να πάρουμε ομοιογενές μείγμα.
- Παίρνουμε ποσότητα από το μείγμα και πλάθουμε μπαλάκια. Τα κυλάμε στην τρούφα και τα βάζουμε σε ειδικά χαρτάκια ή σε πιατέλα. Τα φυλάμε στο ψυγείο.