Το βραστό μοσχάρι είναι απαραίτητο συστατικό μιας λαχταριστής κρεατόσουπας.
Η κρεατόσουπα είναι ένα παραδοσιακό πιάτο από την ελληνική ύπαιθρο που μας προσφέρει πάντα μια αίσθηση θαλπωρής και ανακούφισης. Είναι μία συνταγή λιτή, με «ταπεινά» υλικά και το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι να βράσετε το κρέας σας αργά για να αποδώσει το μέγιστο της γεύσης του.
Το μυστικό επιτυχίας για την νόστιμη σούπα είναι να επιλέξτε κρέας από ποντίκι ή ουρά, καθώς είναι τα κομμάτια του ζώου που δίνουν στο φαγητό την πιο πλούσια γεύση. Επίσης, ένα εξαιρετικό μαγειρικό τρικ είναι να προσθέσετε λίγα κόκκαλα μοσχαριού στην κατσαρόλα καθώς πέραν από εξαιρετική γεύση περιέχουν κολλαγόνο και θα δώσουν μια πιο πυκνή υφή στη σούπα σας.
Δείτε το μυστικό για το τέλειο βραστό μοσχάρι στο Bovary.gr
Πηγή