Πέμπτη , 26 Δεκέμβριος 2024

Εύκολη συνταγή για σιμιγδαλένιο χαλβά -Με τη μέθοδο 1,2,3,4, είναι αρωματικός και πεντανόστιμος

Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς είναι το παραδοσιακό ελληνικό γλύκισμα στο οποίο δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί.

Γιατί να φτιάξει κανείς σιμιγδαλένιο χαλβα; Εκτός από το γεγονός ότι κάθε μπουκιά είναι γεμάτη γεύση, άρωμα κανέλας και λεμονιού, η συνταγή του είναι πανεύκολη, ιδίως αν ακολουθήσετε τη μέθοδο 1,2,3,4, την πιο γνωστή μέθοδο για το «ζύγισμα» των υλικών.

Η συνταγή που ανακαλύψαμε στο cookpad είναι εύκολη και για να ζυγίσετε τα υλικά σας θα χρειαστείτε μόνο μια κούπα. Στην ίδια κούπα θα μετρήσετε όλα τα υλικά και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσεις.

Δείτε τη συνταγή για τον σιμιγδαλένιο χαλβά, στο Bovary.gr


Πηγή