.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
- 800 γρ. βοδινό φιλέτο άκοπο
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 500 γρ. μανιτάρια λευκά ψιλοκομμένα
- μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Ντιζόν
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγες σταγόνες λάδι τρούφας
- 1 αβγό
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να χάσουν όλα τα υγρά τους.
- Αφήνουμε να κρυώσουν και τα χτυπάμε στο μούλτι με τη μουστάρδα μέχρι να γίνουν μια πάστα.
- Καρυκεύουμε την πάστα μανιταριών με αλάτι, πιπέρι και λάδι τρούφας.
- Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο και το σοτάρουμε απ’ όλες τις μεριές σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
- Αποσύρουμε το φιλέτο από το τηγάνι και το αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Ανοίγουμε τη σφολιάτα και απλώνουμε ομοιόμορφα την πάστα μανιταριών.
- Τοποθετούμε στη μια άκρη το φιλέτο και το τυλίγουμε σε ρολό με τη σφολιάτα εγκλωβίζοντας την πάστα μανιταριών.
- Χαράσσουμε σταυρωτά την πάνω μεριά του ρολού και αλείφουμε με χτυπημένο αβγό. Ψήνουμε για 30 λεπτά.
- Αφήνουμε να ξεκουραστεί 10 λεπτά, κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε συνοδεύοντας με πουρέ πατάτας.
Source link