.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
- 1 μπούτι αρνιού, περίπου 2,2 – 2,5 κιλά, ολόκληρο
- 1 κουτ. σούπας κύμινο, σε σκόνη
- 60 γρ. μέλι θυμαρίσιο
- 40 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Aλείφουμε το αρνί με το λάδι και το μέλι, το αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κύμινο.
- Τυλίγουμε σε λαδόκολλα, το βάζουμε σε ένα ταψί που ιδανικά να το χωράει ακριβώς και ψήνουμε για περίπου 1½ ώρα, μέχρι να μαλακώσει.
- Ανοίγουμε τη λαδόκολλα, προσεκτικά για να μην καούμε, και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 15 – 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί όπως μας αρέσει.
Source link