.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
- 100 γρ. ψιλοκομμένα φουντούκια, αποφλοιωμένα
- 30 ml γάλα αμυγδάλου
- 30 γρ. ζάχαρη
- 1 κ. γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 20 γρ. κακάο
- λίγο αλάτι, στη μύτη του κουταλιού
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Βάζετε αρχικά στο φούρνο, σε λαδόκολλα στο ταψί τα ψιλοκομμένα φουντούκια και τα ψήνετε στον αέρα στους 180ο C για 8 λεπτά.
- Τα βάζετε στο μούλτι αλέθοντας τα καλά, να γίνουν σαν χοντρό αλεύρι.
- Προσθέτετε το γάλα αμυγδάλου, τη ζάχαρη, το εκχύλισμα βανίλιας, το κακάο, το αλάτι και τη ζάχαρη χτυπώντας τα.
- Αν χρειαστεί προσθέτετε λίγο γάλα αμυγδάλου, να αποκτήσει το μίγμα την σωστή υφή.
- Το αποθηκεύετε σε γυάλινο βάζο στο ψυγείο.
Source link