.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
- 4 ντομάτες κατά προτίμηση μακρόστενες
- 200 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα
- φύλλα βασιλικού
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα μπαλσάμικο
- 1 φλιτζάνι ξύδι μπαλσάμικο
- 1/2 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Σε ένα ξύλο κοπής βάζετε τις ντομάτες και τις κρατάτε σταθερά από την άκρη.
- Κόβετε σε κάθετες φέτες την κάθε ντομάτα με απόσταση 1 εκ. δεν θέλουμε να τις κόψουμε μέχρι κάτω, αλλά ίσα ίσα να ακουμπάει το μαχαίρι στο ξύλο κοπής.
- Στη συνέχεια κόβετε σε στρογγυλές φέτες, όπως και την μοτσαρέλα.
- Τοποθετούμε τις ντομάτες και ανοίγετε κάθε εγκοπή της ντομάτας τοποθετώντας από μια φέτα μοτσαρέλα και από ένα φυλλαράκι βασιλικό.
- Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
Για τη σάλτσα μπαλσάμικο
- Βάλτε το μπαλσάμικο και τη ζάχαρη σε μια κατσαρολίτσα.
- Βράστε σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά, όταν ενωθούν τα υλικά αφήστε το να κρυώσει και βάλτε πάνω στη σαλάτα την ποσότητα που επιθυμείτε.
Source link