Δευτέρα , 24 Φεβρουάριος 2025

Σουτζουκάκια σε ένα σκεύος: Η ιδανική συνταγή για το κυριακάτικο τραπέζι

Εύκολη συνταγή για κοκκινιστά σουτζουκάκια που ετοιμάζονται μόνο σε ένα σκεύος.

Τα σουτζουκάκια με το αρωματικό κύμινο που τους δίνει όλη την ιδιαίτερη νοστιμιά και από πάνω τους πέφτει η χυλωμένη κοκκινιστή σάλτσα είναι από τα αγαπημένα φαγητά μικρών και μεγάλων.

Τα σουτζουκάκια είναι ένα φαγητό μπελαλίδικο, καθώς ο κιμάς πρέπει να πλαστεί σε μακρόστενα μπιφτεκάκια και να περαστεί είτε στο τηγάνι, είτε στο φούρνο πριν μπουν στην κόκκινη σάλτσα για να μαγειρευτούν. Για να γλιτώσετε χρόνο μπορείτε κατευθείαν να βάλετε τα σουτζουκάκια στην κατσαρόλα που ετοιμάζεται η σάλτσα με το τελικό αποτέλεσμα να είναι τόσο νόστιμο. Βάζοντας κατευθείαν τα σουτζουκάκια στην κατσαρόλα να μαγειρευτούν με τη σάλτσα δεν χάνεται τίποτα από τη γεύση τους. Αντίθετα παραμένουν νόστιμα, δεν μαζεύεται πολλά κατσαρολικά και παίρνουν από την αρχή το άρωμα της σάλτσας.

Δείτε στο Bovary.gr τη συνταγή


Πηγή