Ένα από τα φαγητά που λατρεύουμε να φτιάχνουμε το Σαββατοκύριακο, χάρη στην άνεση του χρόνου, είναι το κοκκινιστό κοτόπουλο.
Υπάρχουν κάποια φαγητά που, στη μνήμη μας έχουν «μαμάς». Σπιτικό ζεστό φαγητό, συνήθως γιουβέτσι ή κοκκινιστό στην κατσαρόλα, μάς θυμίζει τα κυριακάτικα τραπέζια στο σπίτι με φίλους και συγγενείς.
Για αυτή και μόνο την ανάμνηση αξίζει να ετοιμάσει κανείς ένα λαχταριστό κοτόπουλο κοκκινιστό στην κατσαρόλα, που εκτός των άλλων έχει τέλεια γεύση και εύκολη συνταγή.
Δείτε τη συνταγή για το κοκκινιστό κοτόπουλο, στο Bovary.gr
Πηγή