Το τζατζίκι είναι το σήμα κατατεθέν της ελληνικής κουζίνας.
Ο πρωταγωνιστής κάθε μεγαλοπρεπούς τσιμπουσιού και το κατεξοχήν συνοδευτικό για κάθε λογής κρέας, το τζατζίκι είναι το ντιπ που όλοι αγαπάμε από μικρά παιδιά.
Ίσως φαντάζει λοιπόν κάπως ανούσιο να αναζητά κανείς τη συνταγή για μια εύκολη συνταγή μίας αλοιφής που έχουμε δοκιμάσει κατ’ επανάληψη. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως ακόμα και η πιο απλή παρασκευή έχει τα μυστικά επιτυχίας της και το γευστικό αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο αν δεν τα προσέξουμε.
Τα βασικά υλικά για ένα επιτυχημένο τζατζίκι είναι το γιαούρτι, το αγγούρι και το σκόρδο και ξεκινώντας από αυτά, εμείς σας εκμυστηρευόμαστε κάποια μυστικά για να πετύχετε την τέλεια υφή και γεύση.
Διαβάστε τα 3 μυστικά για τέλειο τζατζίκι στο Bovary.gr
Πηγή