Το καλοκαίρι δροσίζεται με «δωδώνη» και κάθε χρόνο ανακαλύπτει νέες, ακόμη πιο συναρπαστικές γεύσεις και μοναδικούς συνδυασμούς.
Άλλωστε, από την πρώτη κιόλας στιγμή που έκανε την εμφάνισή του το θεϊκό παγωτό το 1967 παραμένει πιστό στην ίδια επιτυχημένη συνταγή. 100% ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και αυγά ημέρας, αληθινά φρούτα και ολόκληροι ξηροί καρποί, κακάο και γνήσια σοκολάτα ανώτερης ποιότητας, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές, μόνο με μεράκι και προσήλωση στις παραδοσιακές συνταγές, με μπόλικη φαντασία και δημιουργικότητα για ολόδροσες πρωτοτυπίες.
Τα παγωτά δωδώνη παραμένουν αγαπημένη απόλαυση κάθε εποχής και γι’ ακόμη μία φορά φέρνουν την απόλυτη έκπληξη. Ενώνουν μαγικά το πιο αγαπημένο ιταλικό λικέρ, τη χάρη της πιο φημισμένης μπαλαρίνας, τη chic αύρα της βρετανικής γαστρονομίας, αλλά και την εξωτική διάθεση της Μαδαγασκάρης. Στα ψυγεία του brand η απόλαυση πολλαπλασιάζεται με τις ήδη 47 λατρεμένες προτάσεις, κάποιες gourmet και άλλες πιο «πειραγμένες» παραδοσιακές γεύσεις. Όλες με το δικό τους φανατικό κοινό.
Το αναζωογονητικό limoncello απέκτησε σορμπέ υφή με ανάλαφρο χαρακτήρα και γίνεται το ιδανικό κλείσιμο κάθε γεύματος. Η βανίλια Μαδαγασκάρης αποκτά γκρι απόχρωση, χάρη στον ενεργό φυτικό άνθρακα με τις αποτοξινωτικές ιδιότητες και γίνεται το πιο απολαυστικό επιδόρπιο. Η Grey Madagascar Vanilla ήρθε για να «κλέψει» τις εντυπώσεις. H Pavlova, από την άλλη, ενσωματώνει τόσες σαγηνευτικές αντιθέσεις και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Κάθε κουταλιά γεμίζει από βελούδινο παγωτό με ρίπλα από κόκκινα φρούτα του δάσους και κομμάτια τραγανής μαρέγκας. Τέλος, μια Crème Brulee με γαλλική φινέτσα γίνεται η απόλυτη εμμονή. δημιουργήθηκε για να γίνει εμμονή. Η σως καμένης καραμέλας δίνει extra έμπνευση και απογειώνει υτο αποτέλεσμα, που ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Και μην ξεχνάτε! Το παρφέ δωδώνη που συνεχίζει να είναι masterpiece… Κάθε χρόνο η ίδια τελετουργία. Φρέσκα κυδώνια Πηλίου έρχονται στις αρχές του Οκτώβρη και οι άνθρωποι της παραγωγής φροντίζουν για το καθάρισμα και την προετοιμασία τους. Τα τραγανιστά, καραμελωμένα αμύγδαλα, τα φιστίκια και τα φουντούκια, μετουσιώνονται σε 5 εκδοχές του απόλυτου γευστικού πειρασμού: παρφέ κρέμα ή σοκολάτα, παρφέ αμύγδαλο με σιρόπι σοκολάτας, παρφέ φιστίκι με πραλίνα φουντουκιού, παρφέ φουντουκιού με πραλίνα φουντουκιού.
Το θεϊκό παγωτό!
Η «δωδώνη» συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ποιοτικές και αναγνωρίσιμες ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες της χώρας, παραμένοντας πιστή στις αξίες της παράδοσης, της ποιότητας, της αγνότητας και του σεβασμού προς τους καταναλωτές που τιμούν με την εμπιστοσύνη τους το ελληνικό “Θεϊκό Παγωτό”. Γιατί αν το παγωτό δεν είναι δωδώνη, τότε τι; Και πάντα με μία γλυκιά πρόταση για κάθε περίσταση και κάθε στιγμή, από τις γεύσεις των παιδικών μας χρόνων ως τις νέες γλυκές δημιουργίες με γιαούρτι, φρούτα, ξηρούς καρπούς ή matcha, τούρτες παγωτού και γλυκού, mini συσκευασίες και κεράσματα, σοκολάτες, γαρνιρίσματα, 0% combos και τόσα άλλα..
Η δωδώνη είναι χωρίς αμφιβολία ο «ειδικός» στο παγωτό και κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να δέσει μαγικά στις συνταγές της new entry τάσεις με κλάσικές αγάπες. Ανακαλύψτε και το δικό σας inspo στα ψυγεία…
Πηγή